Λίλιαν (Lilian) (2019)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Λίλιαν (Lilian) (2019)

Λίλιαν (Lilian) (2019)

Η AMA FILMS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

ΛΙΛΙΑΝ
LILIAN

 
ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ

ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ 2019

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2019

 

 

[Έξοδος:  από 5 Δεκεμβρίου 2019 – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους Κινηματογράφους ΑΣΤΥ & ΠΤΙ-ΠΑΛΑΙ

ΣΥΝΟΨΗ

Η Λίλιαν βρίσκεται στην Νέα Υόρκη με ληγμένη την βίζα της και δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιστρέψει πίσω στην Ρωσία. Χωρίς να γνωρίζει την γλώσσα αποφασίζει να διασχίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες ώστε να φτάσει στην Αλάσκα και από εκεί απέναντι, στην χώρα της.


Σκηνοθεσία: Andreas Horvath

Σενάριο: Andreas Horvath

Διεύθυνση φωτογραφίας: Andreas Horvath

Μοντάζ: Michael Palm, Andreas Horvath

Ήχος: Klaus Keliermann, Ulrich Grimm

Μουσική: Andreas Horvath

Ηθοποιοί: Patrycja Planik

Παραγωγή: Ulrich Seidl Filmproduktion

Παραγωγός / Παραγωγοί: Ulrich Seidl

Κοστούμια: Tanja Hausner

Φορμάτ: DCP

Χρώμα: Έγχρωμο

Χώρα Παραγωγής: Αυστρία

Γλώσσα: Γερμανικά

Έτος Παραγωγής: 2019

Διάρκεια: 128΄

Είδος: Δράμα 

Ημερομηνία Εξόδου:  5 Δεκεμβρίου 2019 


Επίσημη Συμμετοχή Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών Φεστιβάλ Καννών 2019

Επίσημη Συμμετοχή Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2019

Έχοντας ήδη περάσει από το Φεστιβάλ Καννών και από το Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών, και το Διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία της Λίλιαν, μιας Ρωσίδας που αποφάσισε για τους δικούς της λόγους να διασχίσει την Αμερική για να φτάσει στον τόπο της, έχει την δική του μυθοπλασία και αντιμετωπίζει την ηρωίδα του σαν μία πραγματικά ατρόμητη μαχήτρια που δεν την φοβίζει το άγνωστο και είναι προσηλωμένη ευλαβικά στον στόχο της

Βιογραφικό

O Αντρέας Χόρβατ γεννήθηκε στο Ζάλτσμπουργκ το 1968. Σπούδασε Φωτογραφία στη Βιέννη και Multimedia Art στη γενέτειρά του. Tα ντοκιμαντέρ και οι μικρού μήκους ταινίες που έχει σκηνοθετήσει έχουν βραβευτεί σε πολυάριθμα φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ του Σικάγο και αυτό του Κάρλοβι Βάρι. Έχει εκδώσει ασπρόμαυρα άλμπουμ με φωτογραφικό υλικό από τη Γιακουτία (Σιβηρία) και την αμερικανική ενδοχώρα. Η ταινία Λίλιαν σηματοδοτεί το ντεμπούτο του στη μυθοπλασία.

Φιλμογραφία

2002 The Silence of Green (ντοκ)
2006 Views of a Retired Night Porter (ντοκ μμ)
2012 Postcard from Somova, Romania (ντοκ μμ)
2013 Earth’s Golden Playground (ντοκ)
2019 Lillian

 

TRAILER


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.